Rode Panda Onesie Kigurumi SAZAC – Onesie Wonderland (2024)

  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Beoordelingen (0)

De leukste en zachtste Uil Onesie (Uil Kigurumi) die er is!

De Rode Panda onesie is nu ook beschikbaar in de Premium Collectie! Profiteer van sublieme kwaliteit, een onesie die de rest van je leven mee gaat. Deze Rode Panda onesie is natuurlijk onmiskenbaar door zijn lieve gezichtje en de mooie zachte gevulde staart. Het lekkere baggy model zorgt ervoor dat jij op de aller chillste manier op de bank kan ploffen!

Officiele SAZAC Onesie Kigurumi

Alle onesies van Onesie Wonderland zijn officiele SAZAC producten. SAZAC staat garant voor de beste kwaliteit waar je extreem veel plezier van gaat beleven. Superzachte stof, perfecte afwerkingen en de leukste modellen. Val dus niet voor goedkope illegale imitaties. Klik hier om alles te leren over de echte SAZAC kwaliteit.

Maatvoering – Regular modellen

Het voordeel van een onesie is dat hij lekker ruim mag zitten en dat zorgt ervoor dat het eenvoudig is om jouw maat te vinden. Bij dit model zijn 2 maten (Regular & XL) beschikbaar. Deze eerste maat (Regular) is een zogenaamde one-size-fits-all wat inhoudt dat de onesie voor veel verschillende lichaamslengtes geschikt is. Waar je rekening mee moet houden is dat als je helemaal onderin de maat zit hij natuurlijk wel wat ruim kan vallen. Ook als ze lekker ruim zitten dan valt het natuurlijk nog lekker comfortabel.

Deze maat “Regular” is geschikt voor een lichaamslengte tussen de 155 en 178 cm en de maat XL voor een lengte van 170 tot 195cm. Om je een indicatie te geven hoe deze onesie valt kan je de onderstaande tabel aanhouden:

Regular

  • 155 – 160 cm :De onesie zal lekker ruim vallen waarbij het kruis net onder de knieën zal vallen. Omdat de armen en benen zijn afgewerkt met nette elastische boorden zal je geen last hebben dat de armen en benen afzakken.
  • 160 – 178 cm :Bij deze lengte zal het kruis zo ongeveer tussen de knieën of net er iets boven vallen.
  • 178+ cm :Ook als je langer bent dan 175 kan je deze onesie aan. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het lichaam goed zal vallen, maar dat de armen/benen wel korter zullen vallen. Vind je dit niet fijn? Dan raden we je te kiezen voor de maat XL

XL

  • 170 – 178 cm :Bij deze lengte zal de onesie wel wat ruim vallen maar omdat de armen en benen zijn afgewerkt met een nette elastische boord zul je geen last hebben dat de armen en benen afzakken.
  • 178 – 190 cm :Bij deze lichaamslengte is de maat natuurlijk helemaal goed voor je.
  • 190+ cm :Ben je langer dan 190cm dan is het geen enkel probleem deze maat te nemen. Tot 195 gaat dit helemaal goed en zelfs daarboven pas je er met gemak in. Kom je boven de 195cm dan moet je wel rekening houden dat de armen/benen iets korter kunnen gaan vallen. Voor de pasvorm van het lichaam is dit echter geen enkel probleem.

Materiaalkeuze

Deze onesie is gemaakt van zacht fleece materiaal. Dit is een super zachte en hele fijne stof waardoor je onesie enorm knuffelbaar aanvoelt. Dit materiaal is dus niet te vergelijken met het plakkerige dunne materiaal waar veel lage kwaliteit onesies van gemaakt zijn. Het voordeel van dit materiaal is dat het heel erg zacht is en dat het ook zacht blijft. Je kan de onesie dus gewoon wassen (wasprogramma voor fijne was) en daarna zal hij weer net zo zacht zijn als toen hij net nieuw uit de verpakking kwam..

Sluiting

Deze onesie is aan de voorkant voorzien van een knoopsluiting waarmee je de onesie gemakkelijk open en dicht kan doen. Hierdoor zal de onesie ook nog fijn ademen en zit je niet helemaal opgesloten in je pak (wat bij een ritssluiting sneller het geval is). Zowel de mouwen als de benen zijn met een elastieken boord afgewerkt. Zo zullen de broekspijpen en mouwen niet vanzelf naar beneden of boven glijden en blijven ze mooi op hun plek hangen.

Verzending

Alle producten binnen Nederland, België, Frankrijk en Duitsland hebben geen verzendkosten. Alle overige landen binnen Europa hebben verzendkosten van €5,95.

Wij verzenden de pakketten dagelijks vanuit Nederland wat ervoor zorgt dat wij een snelle levertijd hebben binnen Europa.

  • Nederland – Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis.
  • België – Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis.
  • Duitsland – Op werkdagen voor 16:30 besteld, 2-3 dagen levertijd
  • Frankrijk – Op werkdagen voor 16:30 besteld, 2-3 dagen levertijd
  • Overige landen binnen Europa – Op werkdagen voor 16:30 besteld, 2-5 dagen levertijd
Gewicht1 kg
Afmetingen30 × 30 × 10 cm
Maat

Regular (155 – 178 cm), XL (175 – 198 cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rode Panda Onesie Kigurumi SAZAC” te beoordelen

Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.

Rode Panda Onesie Kigurumi SAZAC – Onesie Wonderland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6508

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.