Panda Onesie - OnesiesKopen.nl (2024)

Panda onesie kopen?

Voor een knuffelige panda onesie hoef je niet verder te zoeken. Die shop je natuurlijk op de site van OnesiesKopen.nl: Sinds 2013 jouw Onesie webshop voor Kids/Tieners en Volwassenen. Panda’s zijn als je het ons vraagt de leukste dieren die er bestaan. Hoe mooi is het dat je er nu zelf een kunt worden in onze Panda onesies. Panda’s zie je overal: als knuffel in speelgoedwinkels, maar ook op stickers en op bekers en nu natuurlijk jij zelf met een hoog knuffelgehalte in een onesie.
Het zijn wat ons betreft ook de coolste dieren ever: Een beetje bamboe herkauwen en luieren en er dan ook nog eens supercute uitzien. Pak je tas in voor een picknick in het park, spring in je panda onesie en je hebt de optimale chill garantie.

Bekijk onze Panda onesies voor volwassenen, Kids en Tiener:

  • -33%FLASH SALE! Panda onesie€44,95 €29,95Waardering 4.75 uit 5

    Opties selecteren

    Bekijk product

    FLASH SALE! Eindigt snel, wacht niet te lang.
    Deze lijn krijgt al 10 jaar een 9,6 op Kiyoh & Google
    Dompel jezelf onder in ultiem comfort met onze zachte Panda onesie. Gemaakt van topkwaliteit fleecestof, garandeert deze onesie een hemelse ervaring. De capuchon, met het onmiskenbare gezicht van de geliefde panda, voegt een speels tintje toe.

    Met elastische boorden bij de mouwen en pijpen, valt deze onesie altijd perfect. Je stapt er makkelijk in met de handige rits aan de voorkant. Kortom, de ideale metgezel voor knusse winterdagen! En als je in de stemming bent om te feesten? Geen probleem! Met jouw moves steel je in deze outfit moeiteloos de show op de dansvloer.
    Ontdek de perfecte mix van warmte, comfort en vreugde bij OnesiesKopen.nl, waar warmte, comfort, kwaliteit en knuffels elkaar al 10 jaar ontmoeten! 💖

    Productinformatie Panda onesie:

    Materiaal: Deze panda onesie is gemaakt van een zachte fleecestof (100% polyester)
    Maatinformatie obv lichaamslengte:
    XS:lengte 1,50tot 1,60m, breedte: t/m maat 34
    S: lengte 1,55 tot 1,65m, breedte: t/m maat 36
    M:lengte 1,60 tot1,70m, breedte: t/mmaat 38
    L: lengte 1,65 tot 1,75m, breedte:t/mmaat 40
    XL:lengte 1,68 tot 1,78m, breedte: t/m maat 42
    XXL: Lengte 1,73 tot 1,83, breedte: t/m maat 44
    Zoek je een kleinere maat? Bekijk het > kindermodel of > tienermodel.

    Bekijk product

  • Fijne Panda onesie voor tieners van goede kwaliteit. Deze onesie is uitgevoerd in een zachte zwartewarme stof met op de voorkant een wit buikje. Op de capuchon vind je het lieve gezicht van deze vrolijke panda. Dit natuurlijk compleet met oortjes, lieve oogjes en neusje. De boorden bij de mouwen en pijpen zijn afgewerkt met een elastische band.

    De tienervariant is beschikbaar in maten voor een lichaamslengte van 130cm tot en met 150cm.
    Hoe kies je de juiste maat?:
    Tel voor de groei 6cm op bij de lengte (van top tot teen). Raadpleeg de > Maatrichtlijn hieronder.
    Juiste maat niet beschikbaar?
    > Gebruik ons maatfilter en verken een simpel overzicht van alle beschikbare modellen in de juiste maat. Geef voor kids in het filter de “lichaamslengte + 6cm op de groei” op.

    Bekijk product

  • Japanse Panda Dierenonesie€32,95Waardering 5.00 uit 5

    Opties selecteren

    Bekijk product

    Haal de panda in jezelf naar buiten met deze geweldige baggy pandaonesie.

    Deze dierenonesie met een hoog aaibaarheidsgehalte is gemaakt van een zachte kwaliteit fleecestof en heeft een capuchon met oortjes, ogen, neus en mond. Ook een staart mag natuurlijk niet ontbreken! De onesie is aan de voorzijde uitgevoerd met een knoopssluiting. Aan de achterzijde kun je de onesie met een horizontale rits openritsen voor makkelijkere toiletbezoekjes. Met dit pak val je goed op in de jungle! Deze animalonesie is ideaal als pyjama/huispak voor op de bank, als themakleding op een feestje, als festivaloutfit of carnavalskostuum/pak.De onesie wordt geleverd exclusief de sloffen.
    P.S. Wist je dat deze onesie van oorsprong een “Kigurumi” heet?

    Materiaal:Fleece
    Lengte: De maten zijn overzichtelijk op lichaamslengte gesorteerd. Beschikbaar voor iedereen met een lengte van 145CM tot 195CM

    Bekijk product

  • -10%Panda Onesie Kids€29,95 €26,95Waardering 5.00 uit 5

    Opties selecteren

    Bekijk product

    Fijne Panda onesie voor kinderen. Deze onesie is uitgevoerd in een goede kwaliteit zachte zwarte warme stof met op de voorkant een wit buikje. Op de capuchon vind je het lieve gezicht van deze vrolijke panda. Dit natuurlijk compleet met oortjes, lieve oogjes en neusje. De boorden bij de mouwen en pijpen zijn afgewerkt met een elastische band.

    Beschikbaar voor alle kids met een lichaamslengte van 95cm tot 130cm (grotere maten vind je via de links onder de maatrichtlijnen).
    Hoe kies je de juiste maat?:
    Tel voor de groei 6cm op bij de lengte (van top tot teen). Raadpleeg de > Maatrichtlijn hieronder.
    Juiste maat niet beschikbaar?
    > Gebruik ons maatfilter en verken een simpel overzicht van alle beschikbare modellen in de juiste maat. Geef voor kids in het filter de “lichaamslengte + 6cm op de groei” op.

    Bekijk product

  • Japanse Panda Onesie Kids€24,95

    Opties selecteren

    Bekijk product

    Schattige Panda dierenonesie

    Deze panda onesie voor kinderen is gemaakt van een extra zachte fleecestof waardoor deze extra comfortabel zit. De onesie heeft een capuchon met daarop de ogen, oortjes en het mondje.
    Deze onesie sluit met een knoopsluiting aan de voorkant. De mouwen en pijpen zijn afgewerkt met een elastische band waardoor deze altijd goed vallen. Aan de achterkant is een horizontale rits verwerkt waardoor ook de toiletbezoekjes comfortabel blijven.
    Ps. Wist je dat deze onesie van oorsprong een “Kigurumi” heet?

    Productinformatie panda onesie

    Materiaal: Fleece (100% polyester)
    Maatinformatie: De maten zijn overzichtelijk op lichaamslengte gesorteerd. Beschikbaar voor alle kids met een lichaamslengte van 110 cm tot en met 140 cm.

    Bekijk product

  • Panda Sloffen€12,95

    Opties selecteren

    Bekijk product

    Heb je ook zo’n hekel aan koude voeten? Maak je onesie look compleet met deze beestachtig warme panda sloffen.

    PRODUCTSPECIFICATIES:

    • Beschikbaar voor schoenmaat 30 t/m 44
    • Zachte warme coral fleece stof

    Bekijk product

Wist je trouwens dat er in het wild nog maar 1000 tot 2000 panda’s leven? De panda komt voor in delen van Azië en leeft endemisch in China. Het is een bewoner van berggebieden op enige hoogte boven zeeniveau. De panda is een bedreigde diersoort omdat het verspreidingsgebied door toedoen van de mens steeds kleiner is geworden. Oorspronkelijk was het meer een bewoner van laaggelegen gebieden, maar door de ontginning als landbouwgrond zijn deze ongeschikt geworden als leefgebied. Ze hebben een versnipperd verspreidingsgebied, wat betekent dat er ver uit elkaar gelegen populaties zijn.

Panda Onesie - OnesiesKopen.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6504

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.