Het leveren van medische apparaten die worden vertrouwd door patiënten en gezondheidszorg professionals (2024)

De grote vraag naar medisch apparaten en apparatuur voor medicijnafgifte creëert kansen voor fabrikanten die deze markt ondersteunen. Toch kan ongeveer 30-40% van de terugroepacties van apparatuur worden herleid terug onjuiste materiaal selectie. Om uw reputatie te beschermen, moet u samenwerken met een materiaalpartner die bereid is u te helpen nauwkeurig te beoordelen hoe eindproducten presteren in klinische omgevingen en problemen met de toeleveringsketen op te lossen. BijEnvalior bieden we een bewezen portfolio van materiaaloplossingen die zijn gemaakt om u te helpen bij het ontwikkelen van een breed scala aan best-in-class medisch-apparaten.

De vraag naar medisch apparaten en apparatuur voor medicijnafgifte schiet omhoog. Deze trend wordt niet alleen gedreven door medisch faciliteiten en ziekenhuizen, maar ook door zorgverleners die betrouwbare toegang tot deze apparatuur nodig hebben. Tal van medisch apparaten worden ook steeds vaker buiten gezondheidszorg centra gebruikt - wat naar verwachting de wereldwijde markt voor thuis- medisch apparatuur zal opdrijven met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 6,1% van 2020 tot 2027.

Uitdagingen waar je momenteel me te maken hebt

Als gezondheidszorg leverancier van apparatuur begrijpt u hoe cruciaal materiaal selectie is, aangezien regelgevende instanties strenge normen stellen aan polymeren die worden gebruikt om deze producten te vervaardigen. Veel fabrikanten zijn zich er echter niet van bewust dat 30 tot 40% van de storingen in medisch apparaat en medicijnafgiftesystemen wordt veroorzaakt door het kiezen van een onvoldoende materiaal. Dit is vaak het gevolg van het feit dat leveranciers vertrouwen op onvolledige materiaal gegevens die niet voorspellen hoe eindproducten zich in reële omstandigheden zullen gedragen - en heeft geleid tot dure terugroepacties of juridisch actie.

Aanhoudende onzekerheid over de materiaal supply chain brengt ook uitdagingen met zich mee voor uw team. Dit probleem, in combinatie met de toenemende druk op gezondheidszorg industrieën om hun milieu impact te verminderen, beperkt het aantal polymeer leveranciers dat bereid is om veilige en conforme materialen op tijd te leveren.

Productiestilstand veroorzaakt door late materiaalleveringen kan u zaken kosten. Bij Envalior geven we u gemoedsrust door ervoor te zorgen dat onze materialen altijd op voorraad blijven. Met producten beschikbaar via alles onze wereldwijde productielocaties, hebben we een bewezen staat van dienst in het voorkomen van verstoringen van de toeleveringsketen voor onze partners - zonder dat er tijdens de COVID-19-pandemie overmacht is uitgeroepen. In ons klanttevredenheidsonderzoek van 2020 gaf 95% van de respondenten aan datEnvalior voldoet aan de verwachtingen op het gebied van leveringsbetrouwbaarheid of deze overtreft in vergelijking met onze concurrenten.

Hiermee kunt u de huidige veiligheidsvoorschriften overtreffen

Door hun hoge zuiverheid bevatten onze polymeren verwaarloosbare gehaltes aan extraheerbare stoffen, uitloogbare stoffen en vluchtige organische stoffen. Elke oplossing overtreft de universele regelgeving, waaronder FDA Food Contact, USP Klasse VI en ISO 10993-5/10993-10-normen, ruimschoots, waardoor het risico op toekomstige niet-naleving wordt verminderd. Met zijn unieke monolithische membraantechnologie worden Arnitel® Care-materialen gebruikt om ademende medische schorten te maken waarvan bewezen is dat ze gezondheidszorg werknemers beschermen tijdens zeer vloeibare chirurgische ingrepen.

Biedt u meer design flexibiliteit

Wij bieden u materialen die ideaal zijn voor de productie van robuuste, lichtgewicht apparaten voor thuiszorg. ForTii® Care PPA vertoont extreme duurzaamheid en een hoog debiet en kan dure metalen vervangen die worden gebruikt om chirurgische robotcomponenten te vervaardigen. U kunt extra ontwerpcycli besparen door gebruik te maken van onze Computer Aided Engineering (CAE)-services die nauwkeurig voorspellen hoe mechanisch slijtage en blootstelling aan sterilisatiechemicaliën de prestaties van onderdelen op lange termijn impact.

Wij helpen u te profiteren van duurzame materialen

Aangezien medisch apparaat productie naar schatting 4,4% van de netto wereldwijde koolstofuitstoot uitmaakt, leggen gezondheidszorg industrie regelgevers strengere maatregelen op om het milieu te beschermen. Arnite® Care, dat zeer geschikt is voor de productie van katheters, autoinjectorpennen en inhalator klepsystemen, laat een 50% lagere ecologische voetafdruk achter in vergelijking met conventionele polybutyleentereftalaten (PBT). Om u te helpen circulaire materiaaloplossingen te omarmen, ontwikkelen we momenteel een volledig assortiment bio- en gerecyclede polymeren, die niet opnieuw gekwalificeerd hoeven te worden, voor lancering in 2030.

Stelt u in staat om veiligere, sterkere en duurzamere apparaten te leveren

Aangezien de vraag naar medisch apparaten wereldwijd toeneemt,zet Envalior zich in om u te helpen ervoor te zorgen dat patiënten en gezondheidszorg werknemers de apparatuur krijgen waarvan ze elke dag afhankelijk zijn. We werken nauw samen met productleveranciers om te controleren of ons Care materiaal-portfolio blijft aansluiten bij alles hun huidige en toekomstige vereisten. Met onze reputatie voor het leveren van veilige, betrouwbare en duurzame polymeren aan fabrikanten, kunnen we u helpen uw activiteiten kosteneffectief op te schalen om aan de behoeften van uw klanten te voldoen.

Gerelateerd gegevensblad bekijken

Ontdek Envalior kwaliteiten

Meer informatie over Medisch Portfolio

Krijg meer inzichten

Het leveren van medische apparaten die worden vertrouwd door patiënten en gezondheidszorg professionals (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 6154

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.